Feeling hot hot hot

Wraps met gerookte kip en avocado

Over het vieze gure weer klagen doen we in Nederland maar al te graag. Maar de afgelopen dagen werden we getrakteerd op tropische temperaturen. Wat stiekem weer leidde tot geklaag, want zo warm hoeft het nu ook weer niet te zijn. Het is ook nooit goed hè?!

Als je denkt dat wij het al warm hadden, dan wil je helemaal niet bedenken hoe warm de dieren het wel niet hebben. Zeker de beestjes met een dikke vacht. Ons hondje Yhla was soms wat oververhit. Dus werd er alleen in de ochtend en avond uitgebreid gelopen en reduceerde we de middagwandeling tot een vluchtig plasje. Verder stonden de flesjes ijswater paraat, zodat we daarmee over haar warme lijfje konden rollen ter verkoeling. Heerlijk dat ze dat vond! ’s Nachts ging er een koud blikje bier in een kruikenzak mee de bench in om tegenaan te liggen. Zo is ons hondje de warme dagen best ontspannen doorgekomen.

Iets bedenken voor het avondeten was minder makkelijk. Eigenlijk had ik enorme trek in zelfgemaakte pizza. Maar ja wie gaat nu met deze temperaturen de oven aanzetten. Pastasalade was geen optie want ook het gas lieten we liever uit om de temperatuur niet nog meer omhoog te drijven. Bij een maaltijdsalade eten we meestal knoflookbrood, ei of aardappelen en ook dat werd dus van de lijst geschrapt. Na lang wikken en wegen hebben we gewoon twee dagen lang wraps met gerookte kip, avocado en munt gegeten. Makkelijk, verfrissend en zonder gebruik van fornuis of oven. Het recept vind je hier.

Geen eigen afbeelding, afkomstig van link recept.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul je emailadres in om te volgen wat ze schrijft en ontvang een melding bij elke nieuwe post.

Follow Smart & Teksty on WordPress.com

Ze schrijft over

Ze schreef

Disclaimer

Ze twittert

Topblogs Topblogs
%d bloggers liken dit: