Baby MI krijgt een naam

Geboortekaart Javi

Enkele maanden geleden schreef ik een brief aan Baby MI. Net zoals Papa M. en Mama I. konden ook Tante N., Tante J. en ik niet wachten tot de kleine spruit geboren zou worden. Dus werd Mama I. maandenlang gestalkt op whatsapp met de vraag hoe het ervoor stond. Naarmate de uitgerekende datum dichterbij kwam steeg de spanning en de frequentie waarin heen en weer geappt werd. Maar Baby MI besloot het rustig aan te doen en liet zich vooral niet opjagen door zijn gekke tantes en ongeduldige moeder.

Op zondag 27 oktober was het dan eindelijk zover en is Mama I. een week na de uitgerekende datum toch vrij plotseling bevallen van een prachtige zoon. Om 13.00 uur reageerde Mama I. nog op whatsapp dat er weinig gebeurde. Dus legde ik mijn telefoon weg en besloot er de rest van de dag niet meer naar om te kijken. Mama I. stond tenslotte ingepland om pas op donderdag 1 november ingeleid te worden en vooralsnog leek Baby MI niet van plan te zijn om eerder te verschijnen. Toen ik rond 19.00 uur mijn telefoon tevoorschijn toverde bleek deze overstroomd met berichten. Mama I. was om 15.45 uur bevallen! Binnen drie uur bedacht Baby MI dat het toch tijd was om te komen en wel heel gauw. Dus moest Papa M. zijn voetbalmaten achterlaten en terug naar huis rijden, Mama I. moest nog snel haar laatste spullen pakken en Broer F. moest nog opgehaald worden door Opa en Oma. Daarna vlug naar het ziekenhuis om dan echt te gaan bevallen. Hoe dat allemaal binnen drie uur gelukt is, is een raadsel… Maar Baby MI is veilig en wel gearriveerd en heet vanaf nu Javi. Van Mama I. moest ik hier maar even melden dat je het uitspreekt als “Djaavie”.

Vorige week zaterdag konden R. en ik hen eindelijk gaan bezoeken. Mama I. zag er ondanks de spoedbevalling stralend uit en Javi is een lief knap klein hummeltje. Broer F. moet er nog een beetje aan wennen dat hij niet meer het enige middelpunt van belangstelling is, maar gedraagt zich verder als een trotse broer. We kunnen niet wachten tot we weer op bezoek mogen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul je emailadres in om te volgen wat ze schrijft en ontvang een melding bij elke nieuwe post.

Follow Smart & Teksty on WordPress.com

Ze schrijft over

Ze schreef

Disclaimer

Ze twittert

Topblogs Topblogs
%d bloggers liken dit: