Game Night: ken je vrienden

Hyves Ranking GameSpelletjes, ik ben er dol op. Helemaal niet omdat ik zo van winnen hou, maar omdat het zo gezellig is met zijn allen. Elk jaar op “derde kerstdag” komen we met een grote groep vrienden samen om spelletjes te spelen. Iedereen neemt spellen mee en er is altijd genoeg lekkers te eten en te drinken. Zo vullen we een hele middag en vaak ook nog de avond. Dit jaar staat nog niets definitief gepland, maar ik ben ervan overtuigd dat we weer met zijn allen zullen genieten van elkaars gezelschap.

Op een van deze spelletjesmiddagen namen vrienden het spel Hyves Ranking Game mee. Meteen was iedereen er lyrisch over. Je kan het spel namelijk alleen winnen als je je medespelers heel goed kent of gewoon perfect kan inschatten. Super leuk dus om met familie of vrienden te spelen. Maar ook als je elkaar nog niet zo goed kent, kom je met dit spel een hoop te weten over de ander. Om de beurt moet je vijf antwoorden op een vraag rangschikken op volgorde van welke optie het beste bij je past naar welke optie het minst bij je past. Jouw medespelers moeten dan inschatten in welke volgorde je de opties hebt geplaatst. Dit geeft altijd hilarische taferelen en het zal je nog verbazen wie jou het beste lijkt te kennen en welke verrassende antwoorden er komen bovendrijven.

We hebben het spel een jaar later van Sinterklaas gekregen en spelen het meestal met vrienden. Iedereen die het spel een keer gespeeld heeft is meteen verkocht en wil het zelf ook hebben. Gegarandeerd een succesnummer dus. Het spel is geschikt vanaf 12 jaar en ouder en bevat ook een stapel pikante 18+ vragen. Onlangs vernam ik dat er ook een aanvulset met vragen voor kinderen vanaf 8 jaar bestaat, welke soms gratis wordt meegeleverd bij aanschaf van een nieuw spel. Sublieme cadeautip voor de aankomende feestdagen dus!

Bron afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul je emailadres in om te volgen wat ze schrijft en ontvang een melding bij elke nieuwe post.

Follow Smart & Teksty on WordPress.com

Ze schrijft over

Ze schreef

Disclaimer

Ze twittert

Topblogs Topblogs
%d bloggers liken dit: