Moroccan Fall Hummus

Moroccan Fall Hummus

Dit recept is een verrassende variatie op de traditionele hummus en past qua smaak helemaal bij deze tijd van het jaar. Gebruik de hummus als broodbeleg, meng hem door de couscous/bulgur of dip er stukjes groenten/stokbrood in.

Aantal: 1 bakje

Nodig:

  • 200 gr kikkererwten uit blik
  • Plak 2cm dikste niet holle gedeelte flespompoen
  • 1 klein blikje tomatenpuree
  • 2 tenen knoflook
  • 1 el citroensap
  • 2 el olijfolie extra vergine
  • 1 1/2 tl Ras el Hanout
  • 1/2 tl munt

Maken:
Snijd de pompoen in stukjes en kook deze gaar. Spoel de kikkererwten met koud water. Pel de knoflook. Stop alle ingrediƫnten in de keukenmachine en maal tot een gladde massa. De hummus is een paar dagen houdbaar in de koelkast.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul je emailadres in om te volgen wat ze schrijft en ontvang een melding bij elke nieuwe post.

Follow Smart & Teksty on WordPress.com

Ze schrijft over

Ze schreef

Disclaimer

Ze twittert

Topblogs Topblogs
%d bloggers liken dit: