Symposium e-Delen

Symposium e-Delen
Op 30 oktober 2013 organiseerde EDU-ART en Rijnbrink Groep het symposium e-Delen. Een symposium over leren, creëren en communiceren met digitale media in het onderwijs.

Smart & Teksty was die dag aanwezig met een team van jonge media-ondernemers om live verslag te doen van het evenement. Tijdens het symposium werden op verscheidene beeldschermen de visualisaties van de sociale netwerken (zoals twitter) live in beeld gebracht op de beursvloer. Dankzij het gebruik van Padlet konden belangstellenden ook thuis de highlights van het symposium live volgen. Daarnaast verschenen er op de schermen elk uur verslagen en een afsluitend dagverslag. Op deze manier konden bezoekers en andere geïnteresseerden zowel op de beursvloer als thuis terugblikken op deze inspirerende dag. Ook werden bezoekers en sprekers geïnterviewd met als doel de sfeer van het symposium vast te leggen en interessante uitspraken te verzamelen om (digitaal) cultuuronderwijs te versterken. De sfeervideo van de dag werd in slechts vijf uur geproduceerd en als afsluiting vertoond in de grote zaal. Een topprestatie!

Bekijk hier de sfeervideo

Smart & Teksty dankt Studio Hersenstal, Point & Click, Simone Buys Culturele Producties en Nicke Smeets voor hun harde werk en super resultaat.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul je emailadres in om te volgen wat ze schrijft en ontvang een melding bij elke nieuwe post.

Follow Smart & Teksty on WordPress.com

Ze schrijft over

Ze schreef

Disclaimer

Ze twittert

Topblogs Topblogs
%d bloggers liken dit: