Creamy Cashew Veggie Pot Pie

Creamy Cashew Vegiie Pot Pie

Ik snuffel graag op een aantal blogs waarvan ik weet dat eigenlijk elk recept een succes is. Zo ook de blog van Kathy. Zij kan zo enorm lekker koken. Haar recept Creamy Cashew Veggie Pot Pie is zeker een aanrader.

Uiteraard maakte ik een paar kleine aanpassingen. Voor de vulling gebruikte ik diepvries erwten, wortel, rode paprika, kidneybonen en aardappel. In de “veggie saute” gebruikte ik een heel klein beetje cajunkruiden in plaats van cayenne. Voor de “cashew base” gebruikte ik tuinkruidenbouillon, appelcider azijn, cashewnoten en miso shiro. Bij de “crust” gebruikte ik extra vergine olijfolie in plaats van kokosolie en citroensap ook over de korst in plaats van sinaasappelsap.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul je emailadres in om te volgen wat ze schrijft en ontvang een melding bij elke nieuwe post.

Follow Smart & Teksty on WordPress.com

Ze schrijft over

Ze schreef

Disclaimer

Ze twittert

Topblogs Topblogs
%d bloggers liken dit: