Amandelvis

Amandelvis

Gelukkig heb ik een partner die koken helemaal niet erg vindt. Op dagen dat ik laat thuis ben kookt R. voor ons en hoef ik alleen maar bij binnenkomst aan tafel te schuiven. Ondanks dat ik meer uren in de keuken doorbreng, durft ook R. te experimenteren. Dat resulteert meestal in verrassend lekkere gerechten. Zoals deze gebakken vis met amandelen.

Aantal: 2 personen

Nodig:

  • 2 Pangasiusfilet
  • handje amandelen (gehakt)
  • citroensap van 1/2 citroen
  • 1 el peterselie
  • 1/2 el munt
  • peper & zout
  • 1 el olijfolie

Maken:
Strooi peper en zout (naar smaak) over de vis. Verhit de olijfolie in een koekenpan en bak op laag vuur hierin de vis gaar in ongeveer 10 minuten. Zorg dat de vis niet te lang bakt, zodat het lekker zacht blijft. Vlak voordat de vis klaar is besprenkel je deze met citroensap. Strooi de kruiden en amandelen erover. Laat nog even kort meebakken, voordat je de vis serveert.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul je emailadres in om te volgen wat ze schrijft en ontvang een melding bij elke nieuwe post.

Follow Smart & Teksty on WordPress.com

Ze schrijft over

Ze schreef

Disclaimer

Ze twittert

Topblogs Topblogs
%d bloggers liken dit: