Veggie burritos

Veggie burritos

R. en ik zijn gek op Mexicaans eten. Gooi iets op een wrap en wij zijn al snel tevreden. Omdat we vaak iets met wraps maken, probeer ik wel te blijven variëren. Het recept vergt wel wat voorbereiding, maar dat ben je zo vergeten als je deze overheerlijke burritos uit de oven haalt.

Aantal: 3 personen

Nodig:

  • 1 portie refried beans
  • 1/2 bloemkool (bloemkoolgehakt)
  • 1 Avocado
  • 6 el maïs
  • 2 zoete aardappels
  • 6 grote wraps
  • 1/2 limoen (sap)
  • 1/2 el verse koriander (gesneden)

Maken:
Schil de aardappels en snijd ze in blokjes. Kook ze in ongeveer 10 minuten gaar en laat ze daarna afkoelen. Mocht je de refried beans en het bloemkoolgehakt nog niet gemaakt hebben, dan kun je dat mooi doen wanneer de aardappels op staan. Snijd vervolgens de avocado in blokjes en meng dit met het limoensap en de koriander. Wraps beleggen met refried beans, gehakt, zoete aardappel, avocado, maïs. Vouw de wraps dicht en leg ze in een ingevette ovenschaal. In ongeveer 10-15 minuten lichtbruin bakken in de oven 200 °C.

Tip:
Voor de vegetarische versie maak je het recept met een handje geraspte kaas in elke wrap en een plakje kaas bovenop elke dichtgevouwen wrap.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul je emailadres in om te volgen wat ze schrijft en ontvang een melding bij elke nieuwe post.

Follow Smart & Teksty on WordPress.com

Ze schrijft over

Ze schreef

Disclaimer

Ze twittert

Topblogs Topblogs
%d bloggers liken dit: