Smoothie Saturday: Groene smoothie recept 12

Groene smoothie 12

Wist je dat je zelfgemaakte smoothies en sapjes best even kan bewaren in de koelkast… Je kan dus prima je ontbijt de avond van te voren alvast maken. Wat betreft smaak verandert er weinig. Soms is een groene smoothie iets bitterder geworden, maar nog steeds goed drinkbaar. Voor het opdrinken wel even doorroeren. Met dit recept maak je een lichte smoothie met een vleugje basilicum.

Aantal: 1 L

Nodig:

  • 150 gr. verse bladspinazie
  • 1 rijpe banaan
  • 1 Golden Delicious appel
  • hand verse basilicumblaadjes
  • 1 limoen (sap)
  • 150 ml kokoswater
  • 500 ml water

Maken:
Was de basilicum, spinazie en appel. Pel de banaan en breek deze in stukken. Pers de limoen uit. Stop alles in de blender en mix er een gladde smoothie van.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul je emailadres in om te volgen wat ze schrijft en ontvang een melding bij elke nieuwe post.

Follow Smart & Teksty on WordPress.com

Ze schrijft over

Ze schreef

Disclaimer

Ze twittert

Topblogs Topblogs
%d bloggers liken dit: