Fish tacos

Fish tacos

Onlangs hebben R. en ik een fantastische reis gemaakt langs de oostkust van de VS. We zijn gestart in Washington en via Philadelphia, New York en Providence richting Boston gereisd. In de omgeving van Boston logeerden we bij vrienden, waardoor we veel van de omgeving konden zien. Met hen reden we o.a. naar Salem, het stadje van de heksenprocessen. Je kunt de Boston regio niet bezocht hebben zonder genoten te hebben van een overheerlijk stuk vis. Dus lunchten we in Salem bij Finz, waar ik genoot van de fish tacos. Als herinnering aan de mooie reis, maakte ik deze fish tacos bij thuiskomst.

Aantal 2 personen

Nodig:

  • 4 wraps
  • 2 lekkerbekjes
  • gemengde sla (rucola, friséesla, groene eikenbladsla, rode eikenbladsla)
  • 1 avocado
  • 2 tomaten
  • 2 el rode ui (fijngesneden)
  • 1 bekertje crème fraiche
  • 1 limoen
  • 20 gr. verse koriander (gesneden)
  • 1 tl munt

Maken:
Warm de lekkerbekjes op in de oven. Snijd de tomaten en avocado in blokjes. Pers een halve limoen uit en meng het sap samen met de ui, helft van de koriander en de munt door de tomaat en avocado. Pers de andere helft van de limoen uit en meng dit sap samen met de rest van de koriander door de crème fraiche. Bak de wraps één voor één in een droge koekenpan (dus zonder olie/boter). Beleg elke wrap met sla, tomaat & avocado, reepjes vis en crème fraiche.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

Vul je emailadres in om te volgen wat ze schrijft en ontvang een melding bij elke nieuwe post.

Follow Smart & Teksty on WordPress.com

Ze schrijft over

Ze schreef

Disclaimer

Ze twittert

Topblogs Topblogs
%d bloggers liken dit: